- Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης - https://antiproedros.gov.gr -

Επίσημη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στη Λιβύη.

30 Αυγούστου, 2010 @ 14:38 | Ανακοινώσεις - Δ. Τύπου,Νέα - Ανακοινώσεις,Πρόγραμμα

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης «Ελ- Φατέχ», που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη της Λιβύης, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010.

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην REALNEWS 29.08.2010

29 Αυγούστου, 2010 @ 15:18 | Ομιλίες - Συνεντεύξεις

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην REALNEWS 29.08.2010.

Θεόδωρος Πάγκαλος REALNEWS 29.08.2010 [1]

Ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, από τις εκδηλώσεις στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου.

19 Αυγούστου, 2010 @ 11:06 | Ήχος,Ομιλίες - Συνεντεύξεις,Πολυμέσα

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here [2]. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Αναφορά ΠΣΑ No. 13 | 14.08.2010

14 Αυγούστου, 2010 @ 10:50 | Κυβερνητικό Έργο,Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης

Αναφορά υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης No. 13, 14.08.2010.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΣΑ ΝΟ 13 14.08.2010 [3]

Πρόγραμμα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, για την Κυριακή 15 Αυγούστου 2010.

10 Αυγούστου, 2010 @ 09:03 | Νέα - Ανακοινώσεις,Πρόγραμμα

Την Κυριακή 15 Αυγούστου 2010, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τήνο, για τον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της συμπλήρωσης 70 χρόνων από τον τορπιλισμό του Κ/Δ «ΕΛΛΗ».

Δελτίο Τύπου: Διυπουργική Επιτροπή υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, με θέμα τη σύσταση, κατάργηση και συγχώνευση Οργανισμών του Δημοσίου.

4 Αυγούστου, 2010 @ 14:03 | Ανακοινώσεις - Δ. Τύπου,Κυβερνητικό Έργο,Νέα - Ανακοινώσεις

Υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010, Διυπουργική Επιτροπή με θέμα τη σύσταση, κατάργηση και συγχώνευση Οργανισμών του Δημοσίου των οποίων το κόστος λειτουργίας δεν αντιστοιχεί με το προσφερόμενο έργο.

Στη Διυπουργική Επιτροπή συμμετείχαν: ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παμπούκης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, κ. Λύτρας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντόλιος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Στεφάνου, ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης κ. Γεωργαράκης, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης κα. Μπεργελέ, ο Ειδικός Γραμματέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών κ Γκρίντζαλης, ο Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων κ. Χριστοδουλάκης, ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Ναυτιλίας κ. Μαρκόπουλος, ο Σύμβουλος του Υπουργού Εργασίας κ. Σιμιτός, ο Γενικός Γραμματέας Συγχρηματοδοτούμενων Δημοσίων Έργων κ. Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. κ. Παναγιωτόπουλος, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Καρούνος και ο κ. Μπούρας από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Η ανωτέρω Διυπουργική Επιτροπή για λόγους καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας της κυβερνητικής πολιτικής αποφάσισε τα εξής:
1.Συγχώνευση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.) με την Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Τ.Α.) σε μία ενιαία σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.)
2.Υπαγωγή της μονάδας Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Συγχώνευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε με τις Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.).
3.Συγχώνευση, ενοποίηση και αναδιοργάνωση των φορέων: Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), Οργανισμός Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.), Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική-Πληροφορική Α.Ε., Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε. σε έναν ενιαίο και σύγχρονο Εθνικό Οργανισμό Εργασίας. (Ε.Ο.Ε)
4.Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία “ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.”

Δελτίο Τύπου:Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, σχετικά με το ζήτημα της προώθησης του προγράμματος της διπλής ανάπλασης των περιοχών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού.

2 Αυγούστου, 2010 @ 15:48 | Ανακοινώσεις - Δ. Τύπου,Νέα - Ανακοινώσεις

Στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010, συνάντηση υπό τον κ. Θ.Πάγκαλο και την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα. Τ.Μπιρμπίλη, σχετικά με το ζήτημα της προώθησης του προγράμματος της διπλής ανάπλασης των περιοχών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συγκεκριμένα: ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν.Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναικός κ. Ν. Κωσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού κ. Μ.Κίτσιος και ο κατασκευαστής κ. Μπ.Βωβός.

Μετά την πάροδο δίωρης ουσιαστικής συζήτησης και ενώ κατά γενική ομολογία υπήρξε σύγκλιση των απόψεων των παρευρισκομένων προς την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή που θα προωθούσε το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης, οι εκπροσωποι της Π.Α.Ε. Παναθηναικός επικαλούμενοι τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποία έπονται χρονικά της αναγκαίας νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, οδήγησαν τη συνάντηση σε αδιέξοδο.

Κατόπιν τούτων, η Κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή πρόσπαθεια για τη σύγκλιση των απόψεων των εμπλεκόμενων φορέων και τους καλεί να δείξουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους, ώστε να καταστεί δυνατή η υποβολή της νομοθετικής ρύθμισης που θα προωθήσει το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης.


Εκτυπώθηκε απο το Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: https://antiproedros.gov.gr

Σύνδεσμος Ανάρτησης : https://antiproedros.gov.gr/2010/08/02/818

Σύνδεσμοι:

[1] Θεόδωρος Πάγκαλος REALNEWS 29.08.2010: http://antiproedros.gov.gr/wp-content/uploads/2010/08/ΘΠ-REALNEWS-29.08.2010.pdf

[2] here: http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

[3] ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΣΑ ΝΟ 13 14.08.2010: http://antiproedros.gov.gr/wp-content/uploads/2010/08/ΑΝΑΦΟΡΑ-ΠΣΑ-ΝΟ-13-14.08.2010.pdf

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.