Επιχειρηματικό Fοrum Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Λαγονήσι 11-12.01.2012).

Ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, κος Θεόδωρος Πάγκαλος, και ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan θα συμπροεδρεύσουν στο επιχειρηματικό FORUM που θα πραγματοποιηθεί στο Λαγονήσι (11-12.01.2012).

Η σημαντική αυτή επιχειρηματική εκδήλωση που συγκεντρώνει το επενδυτικό και οικονομικό ενδιαφέρον κρατικών και ιδιωτικών φορέων στις δύο χώρες επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον χωρών του Κόλπου, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, να αξιοποιήσουν τις επενδυτικές δυνατότητες που παρέχει σήμερα η Ελλάδα. Ταυτόχρονα, οι ελληνικές επιχειρήσεις που στρέφουν τις δράσεις τους προς την περιοχή του Κόλπου, έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας με τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο πλαίσιο αυτής της επιχειρηματικής εκδήλωσης, προκειμένου να διερευνήσουν κοινές δυνατότητες επιχειρηματικών δράσεων και επενδύσεων στη χώρα αυτή.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης στις 22.12.2011 (http://antiproedros.gov.gr/2011/12/22/2914), σας υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο FORUM μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 04.01.2012, και στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://antiproedros.gov.gr/appform1