Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για την Παρακολούθηση Εφαρμογής του Εθνικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, συνεδρίασε στο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης η Διυπουργική Επιτροπή για την Παρακολούθηση Εφαρμογής του Εθνικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων.

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, συμμετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μαυρουδής Βορίδης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Άρης Αλεξόπουλος, και Δημοσίων Έργων, κ. Ιωάννης Οικονομίδης, οι Ειδικοί Γραμματείς Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, κ. Νικόλαος Μαντζούφας, Υδάτων, κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης, και Δημοσίας Τάξης, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ιωάννης Σγουρός, και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Ηλίας Λιακόπουλος. Συμμετείχαν εκτάκτως, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., κ. Θεμιστοκλής Λέκκας και κ. Νικόλαος Μπάρδης, αντίστοιχα.

Κατά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής συζητήθηκαν τα έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων σε όλη την χώρα και τα έργα διαχείρισης αστικών λυμάτων στην Αττική.

Share