Σύσκεψη για τα θέματα της λειτουργίας του Λιμανιού | 18/01/2010

Συνήλθε στα γραφεία της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος για τα θέματα της λειτουργίας του Λιμανιού και ευρύτερα τα προβλήματα της πόλης του Πειραιά.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ κος Γιώργος Ανωμερίτης, η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη, ο Νομάρχης Πειραιά κος Γιάννης Μίχας, ο Δήμαρχος Πειραιά κος Παναγιώτης Φασούλας, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Α’ και Β’ Πειραιά, κ.κ. Μπεντενιώτης, Καρύδης, Διαμαντίδης, Λυτζέρης, Νιώτης, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι αρμοδίων φορέων.

Στη σύσκεψη έκανε εισήγηση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, κος Γιώργος Ανωμερίτης, ο οποίος εξήγησε το περιεχόμενό της συμφωνίας που επετεύχθη για τη λειτουργία του Λιμανιού μεταξύ του ΟΛΠ, της ΣΕΠ (COSCO) και των εργαζομένων.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με βάση την οποία θα προετοιμαστούν προτάσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο χώρο του ΟΛΠ, περί τα μέσα Φεβρουαρίου. Στη συνέντευξη θα εμφανιστούν και συγκεκριμένοι αναπτυξιακοί στόχοι για τους οποίους θα δεσμευτεί η Κυβέρνηση να τους χρηματοδοτήσει και να τους υποστηρίξει ως προς την υλοποίησή τους.