Η δήλωση

Το ακόλουθο βίντεο περιλαμβάνει ολόκληρη τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στις 21 Σεπτεμβρίου 2010. Στην επιτροπή συζητείται το θέμα της ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα».

Το βίντεο (σε υπολογιστή) ξεκινάει αυτόματα στο σημείο της τοποθέτησης του κ. Πάγκαλου στο 35:07.

Διαδωσέ το...
62 comments on “Η δήλωση
  1. Ο/Η Maria λέει:

    Γιαυτό, Νίκο, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σα χώρα και δε θα μπορέσουμε να βγούμε από το λούκι. Επειδή κάποιοι δικαιολογούν και απαλλάσουν τους πολιτικούς από τις ευθύνες τους και τα βάζουν με συμπολίτες τους. Δεν καταλαβαίνουν πού είναι η ρίζα του κακού κ έτσι οι πολιτικοί παίζουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη μας,εφαρμόζοντας την πολιτική του διαίρει και βασίλευε. Τέτοιοι ανεγκέφαλοι είναι κάποιοι, γι αυτό και δεν έχουμε μέλλον ως χώρα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια