Νέος δικτυακός τόπος

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Σας καλωσορίζω στον ανανεωμένο δικτυακό μου τόπο.

Οι σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής, των Επικοινωνιών και ειδικά του Διαδικτύου, επέβαλαν την ανανέωση του δικτυακού μου τόπου, ο οποίος λειτούργησε από το 1999 μέχρι το 2009, σχεδόν για μία δεκαετία.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με ελεύθερο (δωρεάν) λογισμικό και τεχνολογίες. Η επιλογή αυτή αντικατοπτρίζει τη βασική πολιτκή μου αντίληψη για την υποστήριξη του ‘ανοιχτού κώδικα’ ως του καλύτερου τρόπου για την ανάπτυξη εγχώριας τεχνογνωσίας και τη σύνδεση με την εκπαίδευση και την έρευνα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ομιλίες, συνεντεύξεις, άρθρα, νομοθετικές πρωτοβουλίες, τηλεοπτικές εμφανίσεις, φωτογραφίες καθώς και ηχητικό υλικό. Στόχος επίσης είναι να μεταφερθούν εδώ όλες οι πληροφορίες από τον παλαιό δικτυακό τόπο ώστε να λειτουργήσει σαν μια ανοιχτή βιβλιοθήκη για τη δραστηριότητά μου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ιδιαίτερη σημασία για εμένα έχει η δυνατότητα που δίνεται πλέον στους πολίτες να σχολιάζουν και να καταθέτουν τις απόψεις τους. Θέλω να πιστεύω ότι από το βήμα αυτό θα προκύψουν χρήσιμες παρεμβάσεις και σχόλια, τα οποία θα αξιοποιηθούν.

Θεόδωρος Πάγκαλος

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

Share