Εγκαίνια λειτουργίας του νέου εργοστασίου της εταιρείας «Καπνική Μιχαηλίδης» στη Βουλγαρία από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια λειτουργίας του νέου εργοστασίου της εταιρείας «Καπνική Μιχαηλίδης» στην πόλη Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, παρουσία και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης της Βουλγαρίας.

Η εταιρεία «Καπνική Μιχαηλίδης», διατηρώντας εν πλήρη λειτουργία το εργοστάσιό της στο Κιλκίς, προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση στη Βουλγαρία που θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα επωφελούς συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών. Στο εργοστάσιο της Βουλγαρίας θα εργάζονται και Έλληνες. Η οικοδόμηση κοινών συμφερόντων είναι ο καλύτερος τρόπος για την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των Βαλκανικών χωρών, διότι αυτός είναι ο δρόμος για την κοινή ανάπτυξη και ευημερία.

Τον Ιούνιο του 2010 ο Αντιπρόεδρος είχε πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen στις Σάπες της Ροδόπης. Η Θράκη και η Μακεδονία, στις νέες πραγματικότητες που οικοδομούνται, μπορούν και πρέπει να παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Share