Αναφορά Υλοποίησης Δράσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Νο. 3 | 16.2.2011

Η αναφορά υλοποίησης Δράσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών εκπονείται από το Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Η αναφορά δράσεων ΤΠΕ αποτελείται από τέσσερα μέρη:

Α. Δράσεις οι οποίες είναι άμεσης προτεραιότητας.

Β. Δράσεις οι οποίες πρόκειται να υλοποιηθούν ως χρηματοδοτούμενα έργα από το ΕΣΠΑ και τα επιχειρησιακά προγράμματα Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακή Σύγκλιση.

Γ. Έργα που χρηματοδοτήθηκαν στο παρελθόν από το Γ ΚΠΣ και βρίσκονται σε φάση παραγωγικής λειτουργίας.

Δ. Δράσεις οι οποίες υλοποιούνται από τη Δημόσια Διοίκηση με δαπάνη του τακτικού προϋπολογισμού.

Τα τέσσερα μέρη της αναφοράς δράσεων ΤΠΕ συνθέτουν την υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής της χώρας και εφεξής καταγράφονται και θα παρακολουθούνται ενιαία. Ο βασικός στόχος είναι η απόκτηση μιας ενιαίας εικόνας για τις δράσεις που εκτελέσθηκαν, εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεσθούν στη χώρα στον τομέα των ΤΠΕ, ο κεντρικός συντονισμός, η μεγιστοποίηση των ωφελειών και η ενίσχυση της διαλειτουργικότητάς τους.

Η εικόνα αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα, σε συνεργασία με τα Υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, δηλαδή τις αρχές χρηματοδότησης, τους φορείς λειτουργίας και τους φορείς υλοποίησης, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχει το κράτος προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, και φυσικά τη μεγιστοποίηση των ωφελειών από τους εθνικούς και τους κοινοτικούς πόρους που δαπανώνται.

Στο Β και Γ μέρος της αναφοράς αποτυπώνονται οι πιο σημαντικές δράσεις με κριτήριο το φυσικό αντικείμενο και τον προϋπολογισμό.

Η αναφορά υλοποίησης δράσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Νο 3 περιέχει δεδομένα τα οποία επικαιροποιήθηκαν στις 31.01.2011.

Η αναφορά αποτελείται από 4 μέρη:

α. Δράσεις προτεραιότητας

β. Έργα ΕΣΠΑ

γ. Έργα Γ ΚΠΣ

δ. Δαπάνες τακτικού προϋπολογισμού
Μπορείτε να κατεβάσετε την αναφορά από τον ακόλουθο σύνδεσμο:ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΠΕ 3 – 17.02.2011 f3

Share